+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Lazy River Hostel Reviews

Hotel ratings

94%
Perfect

by 12 reviews

  • Staff

    98%
  • Cleanliness

    98%
  • Equipment

    92%
  • Comfort

    88%
  • Value for money

    96%
Show reviews written by:
  • family with young children
  • family with older children
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 26.9.2016

English

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 14.8.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Ubytování v centru. Paní majitelka byla bezva. Protože jsme se trochu ztratili, tak nás po telefonu navedla, jak se dostat přímo k nim. Ubytování skromné, čisté. Pro naše přenocování dostačující.

  • Jedinou připomínku. Nabízejí možnost parkování, ale když jsme jí chtěli využít, byl problém. Prý, díky tomu, že se sešly dvě velké akce v jednom termínu. Právě v takových případech bych počítala, že je pro ubytované parkování zajištěno přednostně.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina

group of friends, 5.8.2016

Chomutov Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 29.5.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petra

young couple, 8.3.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • The hostel was in a very quiet place in the little town and it was very familar.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana

mature couple, 16.9.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

group of friends, 16.8.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • V hostelu jsme se cítili velice dobře. Nejen kvůli výborné poloze (centrum historického města, všude blízko, výhled na hrad, i v horku je uvnitř příjemný chládek). Mají tam plně vybavenou kuchyň. Hezké, příjemné zařízení. I spaní bylo pohodlné. Pro výlet se skupinou přátel, kterým nevadí bydlet společně, moc hezké.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

p. Macoun

mature couple, 5.7.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Moc milý personál. S manželkou jsme se shodli, že až zase pojedeme do Lokte či blízkého okolí, zarezervujeme si ubytování zde.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 23.11.2014

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Velmi příjemný a pohostinný majitel,krásný starý dům,skvělá hodnota za požadovanou cenu.Určitě se vrátím.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Monika

mature couple, 9.8.2014

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • velmi ojedinělé a stylové ;-)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Paulová

young couple, 27.7.2014

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anna Blažečková

group of friends, 29.6.2014

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • vynikající přístup ubytovatelů,rodinná pohoda, ochotné jednání, pomoc při řešení dopravních situací.Určitě přijedeme i příští rok.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.