+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Lazy River Hostel Bewertungen

Hotelbewertung

94%
Perfekt

by 12 reviews

  • Personal

    98%
  • Sauberkeit

    98%
  • Ausstattung

    92%
  • Komfort

    88%
  • Preis-leistungverhältnis

    96%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Familie mit Kindern
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 26.9.2016

English

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 14.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Ubytování v centru. Paní majitelka byla bezva. Protože jsme se trochu ztratili, tak nás po telefonu navedla, jak se dostat přímo k nim. Ubytování skromné, čisté. Pro naše přenocování dostačující.

  • Jedinou připomínku. Nabízejí možnost parkování, ale když jsme jí chtěli využít, byl problém. Prý, díky tomu, že se sešly dvě velké akce v jednom termínu. Právě v takových případech bych počítala, že je pro ubytované parkování zajištěno přednostně.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina

Gruppe von Freunden, 5.8.2016

Chomutov Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 29.5.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petra

Junges Paar, 8.3.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • The hostel was in a very quiet place in the little town and it was very familar.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana

Älteres Paar, 16.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

Gruppe von Freunden, 16.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • V hostelu jsme se cítili velice dobře. Nejen kvůli výborné poloze (centrum historického města, všude blízko, výhled na hrad, i v horku je uvnitř příjemný chládek). Mají tam plně vybavenou kuchyň. Hezké, příjemné zařízení. I spaní bylo pohodlné. Pro výlet se skupinou přátel, kterým nevadí bydlet společně, moc hezké.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

p. Macoun

Älteres Paar, 5.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Moc milý personál. S manželkou jsme se shodli, že až zase pojedeme do Lokte či blízkého okolí, zarezervujeme si ubytování zde.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 23.11.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Velmi příjemný a pohostinný majitel,krásný starý dům,skvělá hodnota za požadovanou cenu.Určitě se vrátím.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Monika

Älteres Paar, 9.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • velmi ojedinělé a stylové ;-)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Paulová

Junges Paar, 27.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anna Blažečková

Gruppe von Freunden, 29.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • vynikající přístup ubytovatelů,rodinná pohoda, ochotné jednání, pomoc při řešení dopravních situací.Určitě přijedeme i příští rok.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.