+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Lazy River Hostel Recenzje

Ocena hotelu

94%
Znakomicie

by 12 reviews

  • Personel

    98%
  • Czystość

    98%
  • Wyposażenie

    92%
  • Komfort

    88%
  • Cena

    96%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • rodzina z małym dzieckiem
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.9.2016

English

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Ubytování v centru. Paní majitelka byla bezva. Protože jsme se trochu ztratili, tak nás po telefonu navedla, jak se dostat přímo k nim. Ubytování skromné, čisté. Pro naše přenocování dostačující.

  • Jedinou připomínku. Nabízejí možnost parkování, ale když jsme jí chtěli využít, byl problém. Prý, díky tomu, že se sešly dvě velké akce v jednom termínu. Právě v takových případech bych počítala, že je pro ubytované parkování zajištěno přednostně.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina

grupa przyjaciół, 5.8.2016

Chomutov Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 29.5.2016

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petra

dorośli, 8.3.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • The hostel was in a very quiet place in the little town and it was very familar.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana

para, 16.9.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

grupa przyjaciół, 16.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • V hostelu jsme se cítili velice dobře. Nejen kvůli výborné poloze (centrum historického města, všude blízko, výhled na hrad, i v horku je uvnitř příjemný chládek). Mají tam plně vybavenou kuchyň. Hezké, příjemné zařízení. I spaní bylo pohodlné. Pro výlet se skupinou přátel, kterým nevadí bydlet společně, moc hezké.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

p. Macoun

para, 5.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Moc milý personál. S manželkou jsme se shodli, že až zase pojedeme do Lokte či blízkého okolí, zarezervujeme si ubytování zde.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.11.2014

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Velmi příjemný a pohostinný majitel,krásný starý dům,skvělá hodnota za požadovanou cenu.Určitě se vrátím.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Monika

para, 9.8.2014

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • velmi ojedinělé a stylové ;-)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Paulová

dorośli, 27.7.2014

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anna Blažečková

grupa przyjaciół, 29.6.2014

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • vynikající přístup ubytovatelů,rodinná pohoda, ochotné jednání, pomoc při řešení dopravních situací.Určitě přijedeme i příští rok.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.